The Catcher In The Dıgıtal Rye Projesi 3/B Leyla BÜYÜKDEMİR

The Catcher In The Dıgıtal Rye  Projesi 3/B Leyla BÜYÜKDEMİR

3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Leyla BÜYÜKDEMİR tarafından yürütülen "The Catcher In The Digital Rye"projesi takım çalışmalarına başladı.

A Takımında ortak çalışma olarak "Canva" web.2.0 aracında poster hazırlandı.B takımı ZUMPad uygulamasından projenin adını içeren bir akrostiş Şiir çalışması yaptı.

C Takımı ise "StoryJamper" uygulamasından hikaye yazarak kitap oluşturdular.Bu etkinliklerde öğrenciler dijital araçları etkin bir şekilde kullandılar.

Aynı zamanda çok eğlendiler.Tüm işbirlikçi ortaklarımız olan öğretmen ve öğrenciler ile Webinarımızı yaptık.

Webinar sonunda "Kahoot" oyunu ile öğrencilerin etkinliğe eğlenceli katılım sağladılar.Projede hedeflenen dijitalin 9 elementini öğrencilere öğretirken uygulamak, uygularken de ayak izi bırakmamak hedefimize ulaştık.

Ortak çalışmalar ile de öğrencilerimiz yardımlaşma,dayanışmanın önemini kavradılar.

03-06-202103-06-2021

Etiketler :leyla büyükdemir,